Pobytové balíčky

Dva dny na Via Ferratě v Děčíně

Naučíme Vás jak si správně obléct ferratový set a jak pracovat s karabinami pro bezpečný pohyb na zajištěných cestách. Absolvujete výstup se zkušeným a kamarádským průvodcem. Ubytováni budete kousíček od ferraty v pohodlných bungalovech s vlastní koupelnou nebo stylově v moderních glamping stanech s úžasnou atmosférou. Výběr je jen na Vás.
     2 noci
     3 dny
    snídaně

Cyklovodácký víkend na Labi

Raftem po Labi? Dobrý nápad! Ať už jste rodinka, partička anebo kolektiv, užijete si vodácký víkend na Labi. Ubytujeme vás a lodě, pádla, kola nebo koloběžky vám půjčíme. Prostě jen přijeďte a objevte nečekaný zážitek na Labi.
     2 noci
     3 dny
    snídaně

Ferrata, lodě, koloběžky v Kempu Děčín na 3 dny

Vylezete na ferratu, vyzkoušíte si rafty nebo kánoe na Labi a zpět pojedete po cyklostezce na kole, navštívíte unikátní svět skalního města Tiské stěny, sjedete na koloběžkách z Děčínského Sněžníku. Ubytujeme Vás v moderním městském kempu, půjčíme vám špičkové vybavení a staráme se o jeho přepravu a vy si tak jen bezstarostně užíváte.
     2 noci
     3 dny
    snídaně

Ferrata, lodě, koloběžky v Kempu Děčín na 4 dny

Vylezete na via ferratu, vyzkoušíte si rafty nebo kánoe na Labi a zpět pojedete po cyklostezce na kole, navštívíte unikátní svět skalního města Tiské stěny a sjedete na koloběžkách z Děčínského Sněžníku, vypravíte se na nejhezčí pěší výlet v Českém Švýcarsku – na skalní most Pravčickou bránu a neopakovatelnou plavbu na lodičkách v soutěskách ve Hřensku. Půjčíme Vám vybavení a staráme se o jeho přepravu pro váš bezstarostný pobyt.
     3 noci
     4 dny
    snídaně

Pánská jízda

Strávíte aktivitami nabitý víkend a večer si užijete s přáteli grilování, ke kterému nesmí chybět řemeslné pivo od regionálních minipivovarů. Čeká vás večerní lukostřelba, plavba na raftu po Labi, projížďka na kole po cyklostezce a konečně výstup na via ferratu Pastýřská stěna.
     2 noci
     3 dny
    snídaně

Pobyt v Kempu Děčín s půjčením elektrokola

Poznejte krásy Českého Švýcarska a Labských pískovců pohodlně na elektrokole. Projedete se po Labské cyklostezce a můžete se vypravit na nejvyšší stolovou horu v ČR - Děčínský Sněžník (723 m.n.m.). S naším moderním elektrokolem je to hračka. Díky 3 cyklostezkám přímo před branou je kemp v Děčíně cyklistickým rájem.
     2 noci
     3 dny
    snídaně